Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studiedag 16 Maart 2019

16 maart 2019 09:30 17:00

Verrassend spelen

Trainer Kathryn Lord uit Engeland komt op 16 maart naar Nederland voor onze studiedag. We spelen, leren, eten en ontmoeten elkaar rondom de vraag: Hoe ziet Godly Play eruit in jouw eigen context? Met interactieve presentaties en groepswerk onderzoek je hoe je de Godly Play kwaliteiten van spirituele begeleiding kunt toespitsen op de specifieke context van  je eigen (toekomstige) praktijk. Meld je vast aan!
Hoe ziet Godly Play eruit in jouw eigen context ?
Op een strand met gezinnen, een centrum voor daklozen, in een verzorgingstehuis voor ouderen, de overblijf van school of de BSO, doopcatechese, een retraite met de jeugd of op welke andere verrassende wijze dan ook maar. De sleutelvraag die we hebben te stellen is: Wat hebben de deelnemers (van 3 – 103 jaar) in de kring echt nodig? Tijdens de Europese trainers conferentie verzorgde Kathryn Lord over deze sleutelvraag ook al een workshop. Dit was zo inspirerend en leerzaam, dat we erg blij zijn dat ze opnieuw naar Nederland wil komen om een breder Nederlands publiek te ondersteunen met haar inzichten en manier van werken. We maken deze dag niet alleen een vertaalslag van de kenmerken van Godly Play naar onze eigen context, we komen ook in de kring rondom een verhaal. Hoewel Kathryn Engels spreekt, is de voertaal deze dag Nederlands. Haar bijdragen zullen vertaald worden. De taal is geen beletsel om deel te nemen. Daar wordt voor gezorgd.
Over Kathryn Lord:
Kathryn Lord is een Godly Play-trainer in het Verenigd Koninkrijk en probeert spirituele verrijkende praktijken te ondersteunen met behulp van de methode en principes van Godly Play met kinderen en volwassenen van alle leeftijden en behoeften. Ze is betrokken bij de ontwikkeling van Godly Play onder ouderen in zorginstellingen. Er is een speciale website ingericht met toepassingen en aanpassingen: Stories for the Soul (https://www.storiesforthesoul.org/). De basis van het programma staat, zoals je kunt lezen. Tegelijkertijd valt er nog heel veel in te vullen. Vind je het leuk om deze studiedag tot een succes te maken en wil je helpen in de voorbereiding? Heel graag! Je kunt je aanmelden via info@godlyplay.nl Voor wie? Voor degenen die de basis-verteltraining gedaan hebben.   

Gegevens

Datum:
16 maart 2019
Tijd:
09:30 – 17:00
Kosten:
€65,00

Organisator

Stichting Godly Play
E-mail
info@godlyplay.nl
Prinses Christinastraat 2
Westbroek, 3615 AG Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

31 mensen zijn aanwezig Studiedag 16 Maart 2019

Wie komt er?

31 mensen zijn aanwezig Studiedag 16 Maart 2019