Steun Godly Play

Beste bezoeker,

Je hebt je weg gevonden naar deze pagina. Dat zegt al veel. Voel je je geraakt en/of verbonden door deze manier van werken met spel en spiritualiteit?

Het werk van Stichting Godly Play Nederland wordt gedaan door veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten. Met enthousiastelingen krijgen we veel voor elkaar. Activiteiten bieden we tegen kostprijs aan. Toch worden daar niet alle kosten mee gedekt. Het stimulerende werk van de Stichting, de ondersteuning en het realiseren van de missie kosten ook geld. De Stichting heeft geen inkomstenbron. Donaties zijn dan ook noodzakelijk en van harte welkom:

  • om Godly Play in Nederland kwalitatief goed te beoefenen en verder uit te bouwen.
  • om scholen en kerken bekend te maken en te leren werken met Godly Play, zodat kinderen ondersteund worden in hun spirituele en morele ontwikkeling door verbindingen te leggen tussen de Bijbelverhalen en de verhalen uit de christelijke traditie en hun eigen ervaringen.
  • om de vertaling van de Engelse verhalen en de ontwikkeling van vertelmateriaal te steunen
  • om de communicatie te versterken via website, nieuwsbrieven en PR materiaal
  • om de kostprijs zo laag mogelijk te houden
  • om minder draagkrachtige (toekomstige) begeleiders en kerken met dit Godly Play werk te ondersteunen, opdat kinderen cre-actief deelnemen aan taal, verhaal, ritueel en stilte in de christelijke traditie.

Godly Play Nederland is een non-profit organisatie. Godly Play werkt in vele contexten en met diverse leeftijdsgroepen.

Helpt u ons? Zonder hulp kunnen wij niet verder spelen en leren.

  

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.