Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductiedag in Breukelen

6 april 2019 09:30 15:30

Inhoud: Godly Play is een creatieve en ervaringsgerichte manier om Bijbelverhalen te verkennen. Tijdens deze Introductiedag kun je zelf de kracht van Godly Play ontdekken. En het is een dag met tijd voor herbronning en verdieping voor jouzelf. Na ontvangst met koffie of thee is er een eerste volledige Godly Play bijeenkomst:
  • Voorbereiding
  • Verhaal
  • Verwonderingsgesprek
  • Verwerken
  • Vieren
Na de lunch zijn er nog meer verhalen en onderzoeken we wat de manier van werken met Godly Play is. Ook is er tijd voor vragen die overblijven. Trek je gemakkelijk zittende kleren aan? Want -voor zover mogelijk – zitten we een groot deel van de dag op de grond. Informatie: Op onze website  kun je meer informatie vinden over Godly Play. En natuurlijk mag je ons altijd mailen! E: info@godlyplay.nl Veel mensen die een Godly Play verhaal hebben gehoord en gezien willen meer weten, leren en oefenen. Dan is na een introductiedag de drie-daagse basis-verteltraining een volgende stap. In deze training leer je meer over de achtergronden van Godly Play, en krijg je een groter overzicht door meer verhalen te horen en te oefenen. Zie Agenda op de website. Wij zijn heel blij met de subsidie van de Vermeulen Brauckman Stichting. Zij stellen ons in staat de kosten voor vrijwilligers met bijna 30% te kunnen verlagen voor de  basis-verteltraining; en de kosten voor de introductiedag kunnen we daardoor voor iedereen houden op het prijspeil van 2017.   Bij afzeggingen in de twee weken voor de bijeenkomst geldt een betalingsverplichting van de helft van de kosten, afzeggingen in de laatste  week voor de bijeenkomst geeft een betalingsverplichting van driekwart van de som.

Gegevens

Datum:
6 april 2019
Tijd:
09:30 – 15:30
Kosten:
€50,00

Organisator

Stichting Godly Play
E-mail
info@godlyplay.nl
Poeldijk 9
Breukelen, 3621 CZ Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

5 mensen zijn aanwezig Introductiedag in Breukelen

Wie komt er?

5 mensen zijn aanwezig Introductiedag in Breukelen