VACATURE PENNINGMEESTER (M/V/X)

Ben je op zoek naar een leuke (vrijwillige) bestuursfunctie als penningmeester in een organisatie met gedrevenheid en ambitie? En heb je affiniteit met financiën?

Wie ben je?
Vanzelfsprekend ben je iemand die goed is met cijfers. Je bent accuraat en je vindt het belangrijk dat de boekhouding op orde is. En niet onbelangrijk: je voelt je verbonden met Godly Play en vindt het leuk om je in te zetten om dit mooie werk te dragen en mogelijk te maken.

Wat ga je doen?
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de boekhouding en financiën binnen de organisatie. Samen met de rest van het bestuur stel je jaarlijks de begroting op en bewaak je deze. Je verzorgt de lopende boekhouding (die beperkt is) en geregeld de financiële rapportage ten behoeve van de bestuursvergadering. Ten slotte bereid je samen met het bestuur mogelijke aanvragen voor subsidies voor en verzorg je het financieel jaarverslag. 

Wat verwachten we van je?
Ongeveer eens per 6 weken ( 6 keer per jaar) ben je beschikbaar voor de bestuursvergadering. De werkzaamheden die bij de functie van penningmeester horen voer je accuraat en integer uit. De boekhouding bijhouden hoort daarbij. Daarnaast denk je actief mee over de toekomst van de organisatie. We verwachten dat je zo’n vijf uur per maand bezig zult zijn met je werkzaamheden.

Wat kun je van ons verwachten?
We hebben een ingerichte boekhouding in een digitaal systeem. Je wordt ingewerkt door de huidige penningmeester/boekhouder. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gedreven en warme organisatie. Indien je niet bent opgeleid als Godly Play verteller, dan krijg je deze training van ons gratis.

Over Godly Play
Godly Play is een speelse en creatieve manier van verhalen uit de bijbel en de christelijke traditie te vertellen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van mooi vertelmateriaal. Er is steeds de uitnodiging om je te verwonderen over de verhalen, er mee te spelen en zelf te ontdekken wat de betekenis is van deze verhalen voor jou vandaag de dag. Ons doel is om trainingen en verdieping mogelijk te maken, vertel- en verhaal materiaal beschikbaar te hebben voor de Nederlandse vertellers, en Godly Play bekend te maken en makkelijk toegankelijk in Nederland. Godly Play Nederland is nauw verbonden met de internationale Godly Play Foundation en is daar loyaal aan.  Godly Play is ontworpen voor het werk met kinderen maar kent inmiddels een veel bredere doelgroep.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.