The Big Baobab

Heb jij zin om aan de slag te gaan met het maken van Godly Play materiaal? Misschien juist nu? Dan hebben we goed nieuws: Wij feliciteren Godly Play Vlaanderen en vakman Menno van de Velde van harte met de opening van een nieuwe werkplaats voor Godly Play materialen. Sinds 24 maart 2020 staat de eerste webshop die Godly-Play materiaal verkoopt in de Benelux www.thebigbaobab.be online! Daar kun je DIY materiaal bestellen, zelf verven en in elkaar zetten.

Menno maakt zijn materialen in nauw contact met de Godly Play vereniging in Vlaanderen zodat niet alleen sprake is van kwalitatief hoogwaardig materiaal, maar deze ook voldoet en in overeenstemming is met dat wat Godly Play materiaal nodig heeft in zijn verhalen en principes, en in de vertelkringen.

Het is leuk om te vertellen hoe dit materiaal ontstaan is.

De moeder van Menno is Godly Play trainer in Vlaanderen. Menno is goed in hout bewerken en het maken van materiaal, mede door zijn studie. Hij maakte eerst materiaal voor zijn moeder, dan voor een paar bevriende vertellers, voor een DIY, … en beetje bij beetje werd dit groter en groter.  Na een officiële route die bewandeld is, langs andere werkplaatsen en de Godly Play Foundation, is er nu het startschot voor deze werkplaats en website. 

Menno heeft voor zijn werkplaats de naam THE BIG BAOBAB gekozen. Rond deze boom, de baobab, verzamelt het hele dorp zich.
Om verhalen te vertellen en feest te vieren.
Dat de kring mag groeien als een mosterdzaadje.
Dat de verhalen gehoord en gedeeld worden.
Dat ze wortel slaan en groeien in de breedte.

Dat jouw werk elke dag een feest mag zijn Menno!
Voor jou, voor ons.

Er is ook een Facebookpagina: www.facebook.com/The-Big-Baobab-105593311082361/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.