Impressie van de Europese Trainers Conferentie

Eind september kwamen trainers uit de hele wereld aangevlogen naar Nederland. Uit Finland, Australië, Zwitserland, Canada, uit…, naar de Glind. Marjolijne Yska, die assisteerde als Gildelid in de organisatie, geeft haar impressie van de Europese Trainers Conferentie.

Marjolijne vertelt:
‘Maanden had ik naar dit moment toe geleefd en eindelijk was het zover. De eerste gasten kwamen binnen. De sfeer was meteen goed. Iedereen kletste vrolijk met elkaar. En wat me opviel in het begin, bleef zo: vrolijkheid, interesse naar elkaar, een open houding, een houding van verwondering. Het aantal keer dat ik ‘I wonder’ hoorde was niet te tellen.
Ik bofte dat ik ook naar een paar workshops kon. Zo was er een workshop met Kathryn Lord. Zij vertelde over haar werk met Stories for the Soul. Een aanpassing van Godly Play voor het werken met ouderen. Ik vond het boeiend om te zien hoe je op een goede manier aanpassingen kunt doen en hoe Godly Play voor alle leeftijden geschikt is.

Ook de workshop Deep Talk was zo’n inspirerende workshop.  Een andere manier om met groepen te werken met verhalen, gegroeid vanuit Godly Play.

Weer thuis denk ik met veel plezier terug aan de afgelopen conferentie. En ik kijk uit naar de Europees conferentie voor alle vertellers in Europa, in België in september 2020.’

Een uitgebreide terugblik vind je op de website van onze Belgische buren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.