Godly Play heeft jouw steun hard nodig

Vind jij het belangrijk om ondersteund te worden in jouw werken met Godly Play, door bijvoorbeeld Nederlandstalige verhalenboeken, regiokringen, online bijeenkomsten en de nieuwsbrief? En vind jij het belangrijk dat steeds meer mensen kennismaken met en Godly Play en er door geïnspireerd raken? Als bestuur van Stichting Godly Play Nederland vinden wij beiden enorm belangrijk. Zo krijgen kinderen en volwassenen door verhalen, verwondering, stilte en spel taal aangereikt om zich te verbinden met bijbelse verhalen en de christelijke traditie. Godly Play in de breedte en in de diepte laten groeien kost echter wel geld.

In het jaar 2020 hebben wij financieel gezien een negatief resultaat geboekt. We gaven €5506,- meer uit dan dat we ontvingen. Dat hakt er flink in op onze reserves. Het is deels te verklaren door de coronacrisis waardoor we minder trainingen konden geven dan normaal. Daarnaast ontvingen wij ook minder giften dan we begroot hadden. Wij ontvingen slechts van acht giftgevers een donatie. Voor meer cijfers verwijzen we naar het financieel jaaroverzicht.

Godly Play vertellers van het eerste uur weten nog dat je, toen Godly Play Nederland nog een vereniging was, jaarlijks een contributie betaalde van €25,00. Toen Godly Play een stichting werd, droogde deze geldstroom op. Om de stichting levensvatbaar te houden doen we daarom een dringend beroep op jullie. Wil je als particulier het werk van Godly Play Nederland ondersteunen met een gift? En wil je daarnaast je kerk vragen ons werk te ondersteunen, door bijvoorbeeld een collecte-opbrengst? De stichting heeft een ANBI status. Giften zijn dus aftrekbaar. 

Iedere gift, groot én klein is van harte welkom. Doneren werkt heel gemakkelijk via de pagina ‘Steun Godly Play’. Je kunt hier kiezen voor een eenmalige, een maandelijkse en een jaarlijkse gift. 

Boekenactie
Overweeg je een grotere gift, dan kunnen we je op dit moment een mooie tegenprestatie bieden. Wanneer je ons jaarlijks gaat ondersteunen voor minimaal €35,00 krijg je als dank het nieuwe verhalenboek Godly Play Verhalenboek 4, dat 1 april uitkomt, gratis thuisgestuurd. Wanneer je ons éénmalig ondersteunt met minimaal €50,00 ontvang je dit verhalenboek ook! 

Samen houden we Stichting Godly Play Nederland gezond en kunnen we Godly Play laten groeien. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.