Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Driedaagse Basis-verteltraining Godly Play Den Haag

19 oktober 2018 09:00 21 oktober 2018 17:00

De basis-verteltraining is een driedaagse training die aaneengesloten wordt gegeven. De training is de officiële basisvertelcursus voor iedereen die Godly Play verhalen wil gaan vertellen.  De training heeft drie sporen: 
  • de achtergrond van Godly Play,
  • de ervaring van vier genres binnen Godly Play: heilige verhalen, gelijkenissen, liturgische verhalen en stilte,
  • praktijkoefeningen.
Als je deze training wilt volgen is het nodig dat je eerst een introductiedag hebt meegemaakt. Dag 1 We verkennen en oefenen de ‘Heilige verhalen’: Bijbelse verhalen, zoals ‘de Schepping’ en ‘de Uittocht’. Deze verhalen willen iets vertellen over Gods aanwezigheid in de geschiedenis Dag 2 We zoeken wat het eigene is van ‘gelijkenissen’. Gelijkenissen als ‘het mosterdzaadje’ en ‘de parel’ blijven ons verwonderen. Dag 3 We ronden af met een verkenning van ‘Liturgische verhalen’. Hoe wordt ‘ de Doop’, Kerst of de Eucharistie / het Heilig Avondmaal een ervaring waarin kinderen kunnen thuiskomen? Deze internationaal erkende driedaagse biedt de nodige training en achtergrond om zelf aan de slag te gaan als: ‘Godly Play-begeleider: verteller en deurwachter’. Je wordt hierbij begeleid door twee geaccrediteerde Godly Play Trainers. (PS In verband met de overgang van het ene systeem naar het andere, ontvangen de mensen die zich al opgegeven hebben nog een berichtje) Wij zijn heel blij met de subsidie van de Vermeulen Brauckman Stichting. Zij stellen ons in staat de kosten voor vrijwilligers met bijna 30% te kunnen verlagen voor de  basis-vertel-training; en de kosten voor de introductiedag kunnen we daardoor voor iedereen houden op het prijspeil van 2017.
Bij afzeggingen in de twee weken voor de bijeenkomst geldt een betalingsverplichting 
van de helft van de kosten, afzeggingen in de laatste  week voor de bijeenkomst 
geeft een betalingsverplichting van driekwart van de som.

Gegevens

Begin:
19 oktober 2018 09:00
Einde:
21 oktober 2018 17:00
Kosten:
€395,00 – €750,00

Organisator

Stichting Godly Play
E-mail
info@godlyplay.nl
Parkstraat 32
Den Haag, 2514 JK Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

4 mensen zijn aanwezig Driedaagse Basis-verteltraining Godly Play Den Haag

Wie komt er?

4 mensen zijn aanwezig Driedaagse Basis-verteltraining Godly Play Den Haag