Een kraam op de markt

Het bisdom Den Bosch had 1 juni een geweldig goed initiatief, een informatiemarkt over jeugdwerk. Allerlei methodes en activiteiten mochten zichzelf presenteren. En we waren heel blij dat Godly Play ook was uitgenodigd.

Met een tafel met het mooie Godly Playmateriaal trokken we de aandacht van veel mensen. Het was ontzettend leuk om te vertellen over waar wij zo gepassioneerd over zijn. Niet alleen het mooie materiaal is namelijk kenmerkend voor Godly Play, ook de manier van kinderen begeleiden bij hun spirituele ontwikkeling en het gebruik van spel als manier om taal te geven aan wat kinderen zelf ervaren, zijn bijvoorbeeld heel belangrijk en typerend voor Godly Play.

Op 20 september mogen we een kennismakingsbijeenkomst organiseren in het Sint Jansgebouw in Den Bosch. We hopen dat veel mensen daar naar toe komen. Dit was een van de activiteiten die ondersteund werden door de ambassadeurs van de Stichting Godly Play Nederland.

Mocht je ook zo’n  informatiemarkt organiseren en je zou het fijn vinden als we ook bij jou op de markt over Godly Play komen vertellen. Of je wilt een ander soort kennismakingsactiviteit organiseren. Neem dan vooral contact op met de ambassadeurs via info@godlyplay.nl. We komen graag met je in contact.   

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.