Bedankt voor de financiële steun

Na onze oproep in de vorige nieuwsbrief ontvingen we meer dan 30 giften, waarvan er 10 een jaarlijkse toezegging betroffen. Totaal kwam er €2.032,00 binnen. Alle giftgevers willen we heel hartelijk bedanken! Mede dankzij jullie kunnen we activiteiten ontwikkelen en aanbieden waarmee we bouwen aan de bekendheid en de kwaliteit van Godly Play.

In het jaar 2020 gaven er totaal slechts acht mensen een gift. Mede omdat dit veel lager was dan begroot, teerden we €5506,00 in op onze reserves. Dit jaar hebben dus veel meer mensen een gift gegeven dan vorig jaar. Maar gezien het tekort van afgelopen jaar en de ambities die we als stichting hebben, zijn giften nog steeds zeer welkom.

In de vorige nieuwsbrief boden we je het ‘Godly Play Verhalenboek 4’ (t.w.v. €19,50) aan als je Godly Play jaarlijks ging steunen met €35,00 of als je eenmalig minimaal €50,00 doneerde. Deze actie verlengen we voor de eerste 10 giften die de stichting ontvangt. 

Op dit moment heeft de stichting vooral van particulieren giften ontvangen. Vraag je kerken- of oudstenraad ook eens om Godly Play op het collecterooster te zetten. 

Ook kleine giften zijn natuurlijk van harte welkom. Doneren werkt heel gemakkelijk via de pagina ‘Steun Godly Play’. Je kunt hier kiezen voor een eenmalige, een maandelijkse of een jaarlijkse gift. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.