ZOOM – Regiokringen

Op 17 februari begint de veertigdagentijd met Aswoensdag, de tijd waarin we om ons klaar maken voor het grote geheimenis van Pasen. Fysieke Godly Play kringen gaan niet door. Daarom zijn er in een aantal regio’s Zoom-bijeenkomsten gepland. Tijdens deze Zoom-regiokringen gaan we bezig met de 7 gezichten van Christus, de verhalenreeks van de veertigdagentijd. Maar dan voor thuis, met kinderen, ouders, grootouders … 
We horen een verhaal en we wisselen ideeën uit hoe je dit in je eigen gemeenschap vorm kunt geven, vanuit de kinderkerk/school/catechese/…
Hoe rust je ouders toe, wat hebben ze nodig?

Na afloop van de Zoom-bijeenkomst delen we de materialen met je die je kunt printen of doorsturen: platen en verhaal. Je mag ze vermenigvuldigen voor gebruik in je eigen kring.

De regiokringleden hebben voor de Zoom-bijeenkomsten persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Mocht je je alsnog willen aanmelden: dat kan via ons e-mailadres info@goldyplay.nl.
Regio Noord-Holland op 25 januari; regio Utrecht en Rotterdam op28 januari en 2 februari; regio Noord Nederland op 3 februari; pas getrainde mensen van het Leger des Heils: 4 februari.

Alle avonden zijn van 20 – 21-30 uur.

Voor mensen die geen verteller zijn, wordt een aparte Zoom-bijeenkomst voor belangstellenden georganiseerd op 9 februari (zie Agenda), van 20-22 uur. 

Als je meer wilt weten over Godly Play Thuis: https://godlyplay.nl/thuis-verhalen-delen/.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.