Podcast Annelies Rebel

Godly Play heeft iets gered in mij denk ik. Misschien het idee dat spiritualiteit en christelijk geloof iets met elkaar te maken kunnen hebben. Of het idee dat ervaring, spelen en voelen verbonden kunnen worden aan de christelijke traditie. Ik had daar al zowat afscheid van genomen tot ik in aanraking kwam met het scheppingsverhaal op de Godly Play manier. Ineens vonden woorden en beelden een andere ingang en raakte ik totaal geïnspireerd door deze manier van kijken naar kinderen. Ik volgde een 3 daagse training tot Godly Play verteller en daar zei ik al tegen Irma Visser, trainer en degene die ik interview: ik ga hier iets mee doen. 

Luister hier het boeiende interview met Irma over hoe de Godly play benadering vruchtbaar kan zijn voor zowel kerk als school. 

Podcast is te vinden op: https://anneliesrebel.nl/afleveringen, kies aflevering 3: Kinderen opvoeden met geloof, hoe dan?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.