Nieuwe trainer Diane Koehoorn

Beste Godly Players,

Ik ben blij mij voor te kunnen stellen als nieuwe trainer. Al heel wat jaren ben ik enthousiast over Godly Play en alle mogelijkheden die het in zich heeft! Mooi daar nu als trainer aan bij te kunnen dragen!

Ik ben Diane Koehoorn-Koster en woon met mijn man en vier kinderen, waarvan drie nog thuiswonend, in Drenthe. Momenteel werk ik als leerkracht in het basisonderwijs, maar ben daarvoor ook jarenlang kerkelijk werker (kinderen en jongeren) geweest. Mijn achtergrond ligt in de culturele antropologie en ik kijk ook graag met die bril naar Godly Play.

Godly Play ben ik tegengekomen in Spanje en ik ben daar ook getraind als verhalenverteller. Inmiddels woon ik alweer jaren in Nederland en werk met enthousiasme mee binnen het Nederlandse Godly Play team. Vanaf nu dus ook als trainer. Ik hoop veel verschillende mensen te mogen trainen en enthousiast te maken voor Godly Play. Het is een uitdaging om te kijken hoe we ook op Nederlandse bodem nog meer vaste wortel kunnen schieten. Waar gaan we heen, waar is onze plek? Ik droom ervan dat veel kinderen toegang zullen krijgen tot Godly Play en tot deze manier van God leren kennen, met je medemensen omgaan en nadenken over het leven.

Ik hoop velen van jullie tegen te komen in dit alles! 

Met hartelijke groet, Diane

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.