Nieuw: ambassadeurs!

Vorig jaar op de studiedag deden we een oproep voor ambassadeurs voor de stichting Godly Play Nederland. En we zijn ontzettend blij dat er een aantal mensen geïnteresseerd waren. Het afgelopen jaar hebben we met elkaar gekeken hoe we aan de slag kunnen als ambassadeurs. Iedereen is super enthousiast om Godly Play verder op de kaart te zetten. De komende Landelijke Godly Play dag zullen de ambassadeurs hun vrijwilligers contract tekenen en gaan we echt aan de slag. 

Denk jij, ik zou best eens een kennis willen maken met Godly Play. De ambassadeurs komen graag met je in contact. Er zijn allerlei mogelijkheden. Zo kun je een verhaal meemaken, kunnen we komen vertellen over Godly Play of een kraampje verzorgen op een informatiemarkt. En heb je zelf een ander idee, we denken graag met je mee. 

We zouden het heel leuk vinden als er meer ambassadeurs komen. Heb jij de verteltraining gevolgd en heb je ervaring met het vertellen van de verhalen, we zouden graag met je in contact komen als jij ook ambassadeur wilt worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.