Following the wild star

Net zoals de drie magiërs die een vreemde ster volgden die hen bij het Christuskind bracht, is Godly Play misschien ook zo’n vreemde ster. Een ster die anders is dan alle sterren, die ons dichter bij het Christuskind brengt. 

Als ik mensen spreek over Godly Play heeft het vaak een grote impact op hun leven gehad. Ik denk dat iedereen zich de eerste keer dat je een Godly Play verhaal hoorde kan herinneren.

Dit jaar is het dertig jaar geleden dat het eerste boek verscheen over Godly Play. En daarmee werd Godly Play veel breder toegankelijk.


Om te vieren dat het dertig jaar geleden is dat dit eerste boek: “Godly Play: an imaginative approach to religious education” heeft de Godly Play foundation een filmpje gemaakt waarin mensen vanuit verschillende landen vertellen wat Godly Play met ze gedaan heeft. Hoe het hun levens heeft veranderd, of hoe het hun manier van werken in de kerk heeft veranderd.

Ook vertelt het filmpje iets over Jerome Berryman, de bedenker van Godly Play. Veel plezier met het kijken van dit filmpje en wie weet inspireert het jou ook om te delen wat Godly Play voor jou betekent.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.