Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regiokring Noord Holland

20 juni 2023 17:00 21:00

Naast het delen van ervaringen is er een thema uitgekozen: De schepping, in de at home versie.

Godly Play thuis. Het is een mooie manier om de verhalen van Godly Play thuis te vertellen. Het wil familiebanden verstevigen en familieverhalen met Bijbelverhalen verbinden. Het wil kinderen weerbaar maken om in het leven te staan door ze verhalen mee te geven.

Bij de Godly Play verhalen in de at home-versie horen andere verwonderingsvragen. (lees meer: https://www.godlyplay.nl/thuis-verhalen-delen/)

Op deze avond maken we daar kennis mee, met het waarom, en we maken zelf het materiaal wat erbij hoort: een kleine versie van de schepping.

Het verhaal van de schepping van GP at home kan prachtig door ouders meegenomen worden tijdens de zomervakantie.  Op de camping, in de achtertuin, of tijdens een bos- of strandwandeling even samen zitten, etc…één van de platen centraal stellen en verhalen delen…

Met de materialen die je na deze avond direct toegestuurd krijgt kun je een impuls geven aan de verhalen thuis. Ben je dit van plan dan is het misschien goed om daar op voorhand in je planning al rekening mee te houden: 
* een ouderavond plannen…,/
* een koffiemoment voor ouders na de dienst…,/
* in het kerknieuws vertellen dat kinderen/ouders dit mee (kunnen) krijgen….

Iedereen is van harte welkom! Zowel getrainde vertellers als mensen die de Introductiedag gedaan hebben. En neem vooral introducees mee!

We eten samen brood, neem je eigen pakje boterhammen mee? Wij zorgen voor soep en een krentenbol.

Contactpersonen: Peter van der Zalm-van der Beek en Irma Visser.

Aanmelding via: pvdzalmvdbeek@icloud.com

Kosten: € 7,50 voor het vertelmateriaal.