Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductiedag Godly Play

29 maart 2023 16:00 21:15

Godly Play is een creatieve en ervaringsgerichte manier om Bijbelverhalen te verkennen. Tijdens deze Introductiedag kun je zelf de kracht van Godly Play ontdekken. En het is een dag met tijd voor herbronning en verdieping voor jouzelf.
Tijdens de Introductiedag werken we aan 2 verhalen uit 2 verschillende genres van Godly Play.

Inhoud:
Na ontvangst met koffie of thee is er een volledige Godly Play cyclus:
·  Voorbereiding
·  Verhaal
·  Verwonderingsgesprek
·  Verwerken
·  Vieren

Na het avondeten (soep en broodje) zijn er nog meer verhalen en onderzoeken we wat de manier van werken met Godly Play is. Ook is er tijd voor vragen die overblijven.
Trek makkelijke kleren aan, want een groot deel zitten we op de grond.

Veel mensen die een Godly Play verhaal hebben gehoord en gezien willen meer weten, leren en oefenen. Dan is na een introductiedag de drie-daagse Basis-verteltraining een volgende stap. In deze training leer je meer over de achtergronden van Godly Play, en krijg je een groter overzicht door meer verhalen te horen en te oefenen. Zie Agenda op de website.

Oshaarseweg 19
Echten, 7932 PW
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Bij afzeggingen in de twee weken voor de bijeenkomst geldt een betalingsverplichting van de helft van de kosten, afzeggingen in de laatste  week voor de bijeenkomst geeft een betalingsverplichting van driekwart van de som.