Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1e Webinar Godly Play

24 september 2020 18:30 20:00

Nationale Week van de opvoeding en Webinar Godly Play

Hoe belangrijk het is om thuis tijd en aandacht te hebben voor elkaar heeft de tijd van lockdown ons meer dan verteld. Alle gewoontes werden doorbroken. Vragen rondom het ritme van het leven en de levenscyclus werden er niet minder, maar misschien eerder scherper van. Hoe merkbaar werd het dat je samen een team bent, ouders en kinderen. Een proeve van opvoedkunst.

Het netwerk Rondom het Kind roept kerken op aan het einde van de week van de opvoeding, 5 tot en met 11 oktober 2020,  zondag 11 oktober in te zetten als Zondag van de geloofsopvoeding.

Als Godly Play willen we ons steentje bijdragen door voorbereidend op 24 september 2 x een webinar te geven over “verhalen delen thuis”.
Uitgangspunt is de methode Godly Play at home. Het is een manier om als gezin thuis het bijbelse verhaal te delen, hand in hand met de uitnodiging samen verhalen te delen en te maken als onderdeel van het grote verhaal van God. Spirituele groei en een voedend geloof worden beoogd. In de webinar hoor je iets over het belang van verhalen in de kring van de familie en over de kunst van het verwonderen. We gaan concreet aan de slag met het verhaal van de schepping. Je krijgt (kleur)platen passend bij dit verhaal, zodat je een basis hebt om thuis mee aan de gang te gaan.

De webinar is voor leiders van kindernevendienst, kerk, school, (groot)ouders en natuurlijk Godly Play vertellers, deurwachters en kringen. We bieden twee gelijke webinars aan, opdat zoveel mogelijk mensen kunnen inschrijven.

Maken jullie de (groot) ouders in je gemeente attent op dit aanbod?

        Kosten: gratis;  graag zien we een donatie tegemoet!!

Opgeven:
via onderstaande RSVP. Nadat je je aangemeld hebt krijg je een bewijs van inschrijving. Begin september ontvang je e-mail met daarin de instructies voor deelname aan de Webinar.

Zijn er geen plaatsen meer over voor je en wil je toch graag deelnemen? Stuur dan een e-mail naar info@godlyplay.nl. Bij voldoende belangstelling willen we overwegen om dit Webinar nogmaals te organiseren.